onsdag 8 november 2006

b(ibel)Pod

Äntligen!

Bibeln finns förinläst på en iPod Nano. På svenska. Och den finns att köpa redan nu. Du behöver inte lägga över någonting själv på den. Allt är färdigt och klart redan i förpackningen. Den är ca 700:- dyrare än samma modell utan Bibel.

Så när du ser någon med vita lurar på bussen så ska du inte utgå från att personen i fråga lysnar på värdslig dunkadunka. Kanske är det Hesekiel som strömmar ur dem.

Nu väntar jag bara på att någon av de röda modellerna ska få bibeln i sig redan från början. Så att handling och bön blir ett (SvPs 292). (Om vi samtidigt blundar för de kinesiska slavarbetarna som tillverkar våra västerländska lågprisprodukter.)

2 kommentarer:

  1. Den skrivna texten borde ju vara fritt. Men å andra sidan måste alla som hjälpt till i översättningsarbetet under 30 år ha pengar. Men i alla fall... Kan Gideoniterna så måste väl bibelkommissionen kunna, tycker man.

    SvaraRadera
  2. Jag tänker att om jag säger "I jesu Krsti namn" innan jag fyller i beställningsformuläret för mp3bibeln, trycker på "bekräfta" och därefter säger "amen". Då har jag redan gjort bön och handling till ett. På samma sätt borde väl de som trycker Biblarna vara "Ordets görare"?

    SvaraRadera