lördag 23 september 2006

Överdrivet

I DN läste jag idag att "Usama bin Ladin uppges vara död."

Det har ryktats om det förr, enl. artikeln. Vad som tedde sig komiskt i sammanhanget var tidningens analys av tidigare rykten. DN skriver: "Många rykten förr om bin Ladins död har visat sig vara betydligt överdrivna."

Att påstå att någon levande är död måste betraktas som tämligen överdrivet.

2 kommentarer:

 1. En knepig grej med muslimer och Bin Laden är att han kunde lätt ha spelat in 20-30 filmer som de pytsar ut efter hans död. Muslimer pratar ju "blomspråk" så det är ju bara att leta lite i arkiven så verkar det nästan stämma med det dagsaktuella läget.

  Virtuellt skulle Usama kunna leva i hundratals år utan att nån skulle fatta misstankar med basis på vad han säger. Däremot blir man kanske lite skeptisk efter 150 års biologiskt liv?

  :-)

  Men visst blir man konspiratorisk över den där fete Bin Laden som skroderade över fienden i en raspig video. Hans näsa är ju platt när han vrider huvudet bland annat. Ser ut som en nersupen amerikansk basketspelare.

  Man måste ju sätta sig in i hur muslimer tänker och efter massmedias skriverier om ramadan så skulle inte jag bli förvånad om de spränger globen.

  Kulturkrocken mellan Islam och västerlandet har aldrig varit större...

  SvaraRadera
 2. (Pierre sitter och ätar söndagstek med familjen och ber en bön och jag vill inte störa men...)

  Att visa upp Saddam Hussein i kalsingarna kanske inte var nån bra ide när allt kommer omkring? Irak-kriget verkar ha gjort världen betydligt farligare...

  SvaraRadera